Over ons

HDS: gedreven dakwerkers

Zaakvoerder Filip Huyghe is de derde generatie dakwerkers van zijn familie. In 2006 richtte hij Huyghe Daksystemen (HDS) op. Dat legt zich toe op industriële dakwerken – zowel nieuwbouw als renovatie. Ons werkterrein strekt zich uit van Vlaanderen over Wallonië tot in Noord-Frankrijk.

Onze troeven

 • _DSC5782-_zeker-gebruiken_--zaakvoerder-aanwezig-op-werf

  Persoonlijk betrokken bij elk project

  Onder leiding van de zaakvoerder werken we elke dakconstructie, samen met een ervaren team, vlot en zorgvuldig af.

  De zaakvoerder is permanent zelf actief op de werf en volgt elk project persoonlijk op. Dat weten de bouwheer, architect of hoofdaannemer naar waarde te schatten.

 • _DSC5791-close-up-PUR-isolatie-op-steeldeck-op-liggers

  Uitvoering volgens plan

  In samenspraak met de bouwheer, of naargelang de voorschriften van de architect, bestuderen we elke opdracht nauwgezet naar mogelijkheden, beperkingen, budget en timing.

  Bijplaatsen van isolatie, vernieuwing van de gevelbekleding of een volledige dak(re)constructie? Elke uitvoering gebeurt volgens de regels van de kunst!

 • _DSC5818-zw-montage

  Betrouwbaar

  H.D.S. gebruikt alleen betrouwbare en gekeurde kwaliteitsproducten, met het oog op een blijvend resultaat. Daarvoor vertrouwen wij ook op onze zakenpartners .

  Door continue investeringen in modern gereedschap waarborgt H.D.S een accurate uitvoering van uw dakwerk. Wij streven naar een maximale veiligheid voor onze arbeiders én andere aanwezigen op de werf.

 • DSC_3831

  Kostenbesparend advies

  Kampt u met dakproblemen of  hebt u vragen over de toestand van uw plat dak? Neem contact met ons op, en wij geven u een objectief verslag.

  Ook in de voorbereidende fase van nieuwbouwprojecten staan wij u graag te woord met advies en tips.

  H.D.S. is niet merkgebonden, maar stelt de meest geschikte producten voor naargelang de toepassing en uw budget. Een betrouwbare partner in dakwerken, dat is onze ambitie.

Fotogalerij